Tematike

Tematike

Izberi svojo zabavo!

GUSARSKA ZABAVA

Postali bomo gusarji, premagali strašnega zmaja in poiskali skriti zaklad.

ČAROVNIŠKA ZABAVA

Si upaš spiti čarovniški napoj in pojesti gnjusnega črva? To je šele začetek straššššne zabave!

DETEKTIVSKA ZABAVA (7+)

Kot detektivski vajenci bomo iskali zelo pomembno stvar, ki je izginila. Nam bo uspelo?

MODNA ZABAVA *novo*

Polna škatla kostumov in modnih dodatkov že čaka na vas! Skupaj se bomo uredili in sprehodili po modni pisti, pozirali za naslovnico in se profesionalno fotografirali!

PIŽAMA PARTY (7+) *novo*

Zabava v pižamah! Ja prav si slišal/a! S prijatelji pridete na zabavo oblečeni v pižame in pižamast žur se lahko začne! 

CIRKUŠKA ZABAVA

Smešen klovn bo nasmejal prav vse! Žongliranje, hoja po vrvi, modeliranje iz dolgih pisanih balonov in prave cirkuške norčije!

ZABAVA Z MORSKIMI DEKLICAMI *novo*

Potopili se bomo v magični svet morskih deklic, pili čarobni napoj in iskali izgubljene školjke bisernice.

MINI DISKO

Ob pisanih lučeh, disko krogli in glasni glasbi bomo plesali do onemoglosti! Upoštevali bomo tudi tvoje glasbene želje, jih imaš?

VESOLJSKA ZABAVA

3, 2, 1, vzleeeeet! Z raketo bomo poleteli po naši galaksiji in na luni spoznali norega znanstvenika. Le kaj nam bo pokazal?

GRAJSKA ZABAVA

Fantje si bodo naredili viteški ščit in postali vitezi, dekleta pa bodo s kronami na glavi postale prave male princese. Zabavali se bomo kot pravi graščaki, bežali pred strašnim zmajem in ga na koncu morda tudi premagali. 

PALAČINKASTA ZABAVA (7+)

Bi imel/a torto iz pravih palačink? Kuharske kape na glavo in kuhalnice v roke! Spekli bomo palačinke, jih dali na kup, vanjo postavili svečke in taraaa, torta je tu! Za konec jih bomo še nadevali in pojedli. Njam! Doplačilo 20€.

INDIJANSKA ZABAVA *novo*

S prejanicami na glavi in pisanimi črtami na licih bomo postali pravi indijanci! Igralnico bomo spremenili v indijansko vas, kjer bomo streljali z lokom in zaplesali star indijanski ples!

RAZISKOVALSKA ZABAVA

Raziskovali bomo naaaaajvečja in najbolj strašna bitja, ki so včasih živela na našem planetu. Ja, prav ste uganili, to so dinozavri!

NOGOMETNA ZABAVA

Igrali bomo različne športne igre, na koncu pa nas čaka pravi nogometni turnir!

ZABAVA S TROLI

Poznaš majhna vesela bitja z norimi frizurami? S skupnimi močmi se bomo potrudili, da bo tudi žalostni trol Veja spet srečen! Od objemov in plesa se nam bo kar zvrtelo!

ZABAVA Z MINIONI

Ba ba ba ba-na-na! Zabavali se bomo z miniončki in štorastemu minionu pomagali poiskati izgubljena očala! Banane pa nas bodo spremljale na vsakem koraku!

MOJ MALI PONI ZABAVA

Kot pravi pisani poniji se bomo podali na tek čez ovire, podajali si bomo podkev in ponijem pomagali do izgubljenih moči!

LEDENA ZABAVA

Izdelali si bomo čarobne palčke in z njimi čarali zimo, pomagali poiskati Olafu izgubljeni nos in plesali na Elsino pesem.

NINJA ŽELVE ZABAVA

Kdo ne pozna 4 želvje brate, ki branijo mesto pred zlobneži? Prelevili se bomo v njihovo kožo in tudi sami premagali sovražnika! Nadeli si bomo maske in se naučili nekaj njihovih veščin.

HARRY POTTER ZABAVA (7+)

Čarobni klobuk ti bo dodelil čarovniško palico, s katero se bomo naučili pravih urokov. Leteli bomo na metlah in mešali prave čarobne napoje! Si upaš?

JAZ SEM LUNA ZABAVA

Prava zabava za dekleta! Frizura, ličenje, nohti, bleščice,.. in že smo pripravljeni na pevski ali plesni nastop pod sojem disko luči! 

PRAZNIČNA ZABAVA (samo decembra)

Praznično okrašena miza, odpiranje božičkovega darila in peka piškotov! Aha, sami bomo pripravili testo za piškote, jih spekli, okrasili in pojedli! Doplačilo 10€.

NOVA TEMATIKA- PO IZBIRI 

Lahko si izberete tudi tematiko, ki je ni na seznamu. Doplačilo je 20€, saj moramo tako zabavo na novo pripraviti (igrice, rekviziti, okrasitev).

!!!V kolikor pride na zabavo več kot 20 otrok tematike NE IZVAJAMO!!!