Facebook

Tematike

Tematike

Vse tematike so primerne za fante in punce, prilagodimo pa jih tudi glede na starost. Cena zabave s tematiko je 180€.

.

Izberi svojo zabavo!

NEON – DISKO ZABAVA (7+) *novo*

Ob pisanih lučeh, disko krogli in glasni glasbi bomo plesali do onemoglosti! Pobarvali in okrasili se bomo z neon barvami in se svetili, kot še nikoli! Upoštevali bomo tudi tvoje glasbene želje, jih imaš?

KARAOKE (7+) *novo*

Primi mikrofon in zapoj svojo najljubšo pesem! Prava zabava za prave nastopače. Čakajo nas pevski nastopi pod sojem disko luči!

GUSARSKA ZABAVA

Postali bomo gusarji, premagali strašnega zmaja in poiskali skriti zaklad.

ČAROVNIŠKA ZABAVA

Si upaš spiti čarovniški napoj in pojesti gnjusnega črva? To je šele začetek straššššne zabave!

DETEKTIVSKA ZABAVA (7+)

Kot detektivski vajenci bomo iskali zelo pomembno stvar, ki je izginila. Nam bo uspelo?

MODNA ZABAVA

Polna škatla kostumov in modnih dodatkov že čaka na vas! Skupaj se bomo uredili in sprehodili po modni pisti, pozirali za naslovnico in se profesionalno fotografirali!

PIŽAMA PARTY (7+)

Zabava v pižamah! Ja prav si slišal/a! S prijatelji pridete na zabavo oblečeni v pižame in obmetavanje s povštri se lahko začne!

SUPER ZABAVA

So ti všeč Spiderman, Batman, Hulk, Flash, Iron Man ter ostali super heroji? Spremenili se bomo v super junake in super junakinje, preizkusili svoje super moči in super spretnosti!

ZABAVA Z MORSKIMI DEKLICAMI

Potopili se bomo v magični svet morskih deklic, pili čarobni napoj in iskali izgubljene školjke bisernice.

VESOLJSKA ZABAVA

3, 2, 1, vzleeeeet! Z raketo bomo poleteli po naši galaksiji in na luni spoznali norega znanstvenika. Le kaj nam bo pokazal?

GRAJSKA ZABAVA

Fantje si bodo naredili viteški ščit in postali vitezi, dekleta pa bodo s kronami na glavi postale prave male princese. Zabavali se bomo kot pravi graščaki, bežali pred strašnim zmajem in ga na koncu morda tudi premagali.

PALAČINKASTA ZABAVA (7+)

Bi imel/a torto iz pravih palačink? Kuharske kape na glavo in kuhalnice v roke! Spekli bomo palačinke, jih dali na kup, vanjo postavili svečke in taraaa, torta je tu! Za konec jih bomo še nadevali in pojedli. Njam! Doplačilo 20€.

INDIJANSKA ZABAVA

S prejanicami na glavi in pisanimi črtami na licih bomo postali pravi indijanci! Igralnico bomo spremenili v indijansko vas, kjer bomo streljali z lokom in zaplesali star indijanski ples!

RAZISKOVALSKA ZABAVA

Raziskovali bomo naaaaajvečja in najbolj strašna bitja, ki so včasih živela na našem planetu. Ja, prav ste uganili, to so dinozavri!

NOGOMETNA ZABAVA

Igrali bomo različne športne igre, na koncu pa nas čaka pravi nogometni turnir!

ZABAVA Z MINIONI

Ba ba ba ba-na-na! Zabavali se bomo z miniončki in štorastemu minionu pomagali poiskati izgubljena očala! Banane pa nas bodo spremljale na vsakem koraku!

LEDENA ZABAVA

Izdelali si bomo čarobne palčke in z njimi čarali zimo, iskali Olafov izgubljeni nos in plesali na Elsino pesem.

NINJA ŽELVE ZABAVA

Kdo ne pozna 4 želvje brate, ki branijo mesto pred zlobneži? Prelevili se bomo v njihovo kožo in tudi sami premagali sovražnika! Nadeli si bomo maske in se naučili nekaj njihovih veščin.

HARRY POTTER ZABAVA (7+)

Čarobni klobuk ti bo dodelil čarovniško palico, s katero se bomo naučili pravih urokov. Leteli bomo na metlah in mešali prave čarobne napoje! Si upaš?

PRAZNIČNA ZABAVA (samo decembra)

Praznično okrašena miza, odpiranje božičkovega darila in peka piškotov! Ja, sami bomo pripravili testo za piškote, jih spekli, okrasili in pojedli! Doplačilo 15€.

!!!V kolikor pride na zabavo več kot 20 otrok tematike NE IZVAJAMO!!!